NE IDE IZ DINAMA

Pogledajte što su navijači pisali Baturini nakon informacije da je blizu Fiorentine

30.08.2024 u 19:47

Bionic
Reading

Fiorentina je u završnici prijelaznog roka pokušala dovesti Martina Baturinu, zvijezdu Dinama. Talijanski insajderi tvrde da je Baturina pristao otići, ali je Dinamo odbio ponudu talijanskog kluba.

Nakon što se pojavila informacija da bi 21-godišnji veznjak mogao napustiti Dinamo, navijači hrvatskog prvaka pohrlili su na njegove društvene mreže kako bi ga nagovorili da ostane.

'Martine, znamo da ćeš ostati! Još jednom da doživiš Ligu prvaka u Zagrebu', 'Ostani, bolji je Dinamo od Fiorentine', 'Ostati tu... Nemoj ići od nas, okolo svuda je tama', 'Ostani ispisati povijest u Dinamu', 'Ostani i uživaj u Ligi prvaka', 'Ostani do zime, a onda ćeš u veći klub od Fiorentine', 'Poslušaj Oršića koji je rekao da nema većeg kluba od Dinama', samo su neki od komentara Dinamovih navijača.

Čini se da će im se želja ispuniti jer Fiorentina ima sve manje vremena dogovoriti Baturinin dolazak. Baturina je za Dinamo odigrao 125 utakmica i zabio 16 golova uz 31 asistenciju. Transfermarkt mu je vrijednost procijenio na 20 milijuna eura, a toliko je navodno na kraju nudila Fiorentina.