psk_2

I dInAMO ĆE ZaRADITI

Poznat je datum Olmovog prelaska u City; talijanski insajder javlja iznos odštete

  • Lu.K.
  • Zadnja izmjena 14.07.2024 16:42
  • Objavljeno 14.07.2024 u 16:37
Bionic
Reading

Jedan od najboljih igrača Europskog prvenstva u Njemačkoj na meti je Manchester Cityja, koji ga želi dovesti ne bi li dugoročno zamijenio Kevina De Bruynea. Talijanski insajder Di Marzio javlja kako bi transfer mogao biti gotov do utorka

Dani Olmo danas igra finale Europskog prvenstva; njegova Španjolska protiv Engleske u Berlinu lovi četvrti naslov europskog prvaka, prvi nakon 2012.

Nogometaš RB Leipziga gotovo sigurno će startati od prve minute; u početnoj postavi nalazio se i u polufinalu protiv Francuske, kada je njegov sjajni potez i gol donio Španjolskoj pobjedu. Nezamjenjiv je otkako se, na samom početku četvrtfinalnog ogleda s Njemačkom, ozlijedio Pedri.

  • +27
Španjolska - Francuska, Euro (9.7.2024.) Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN

Olmo je trenutno u konkurenciji za najboljeg igrača i strijelca turnira, a talijanski novinari javljaju kako bi uskoro mogao kompletirati veliki transfer u Manchester City. Naime, Kevin De Bruyne mogao bi otići u Saudijsku Arabiju, a Pep Guardiola upravo Olma vidi kao dugoročnu zamjenu za belgijskog maestra.

Olmo, naime, s Leipzigom ima izlaznu klauzulu u ugovoru koja vrijedi 60 milijuna eura. Međutim, na snazi je samo do utorka, nakon čega Leipzig za njega može tražiti puno veći iznos. Talijanski insajder Gianluca Di Marzio tvrdi da City upravo zato, uz Olmov pristanak, želi finalizirati transfer u sljedeća dva dana.

U tom slučaju bi Dinamo dobio 12 milijuna eura kao postotak transfera, prema detaljima transfera iz Zagreba u Leipzig.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal