MAXTV PRVA LIGA - 6. KOLO

Remi na Kantridi koji ne zadovoljava ni Rijeku ni Split

17.08.2013 u 22:50

Bionic
Reading

Dvoboj na Kantridi između Rijeke i Splita završio je bez pobjednika 1:1, što je možda i najrealniji rezultat prema prikazanom, ali i rezultat kojim nisu zadovoljni ni jedni ni drugi

S obzirom na to da je Rijeka prepustila vrh tablice Dinamu, ali i donekle uzdrmala atmosferu uoči važne utakmice protiv njemačkog Stuttgarta, ali i da Split nije došao do tri boda kojima bi nadoknadio propušteno u prethodna tri kola, jasno je da remijem nisu zadovoljni ni jedni ni drugi.

Utakmica je, iako uopće nije bila lijepa, bila vrlo sadržajna. Doduše, sudac Mario Zebec imao je puno posla, često ga se čulo, pa je na travnjaku bilo dosta nervoze, zbog čega je trener domaćih Matjaž Kek morao u svlačionicu. No, nije to bilo jedino isključenje jer u 88. minuti zbog drugog žutog kartona s travnjaka je morao i iskusni Ivica Križanac.

Inače, oba su pogotka pala u prvom dijelu. Gosti su poveli nakon spornog detalja iz 16. minuta kada je vratar Vargić navodnim prekršajem zaustavio Bilića. A isti je igrač potom precizno izveo kazneni udarac i utišao Kantridu.

Iako u škou, domaćini su se supjeli vratiti u rezultatsku ravnotežu već u 29. minuti, nakon što je Boras ubacio s desne strane, a topovskim volejom Benko 'probio' vratara gostiju, Danijela Zagorca. Bilo je još ponešto prigoda, međutim, tek je pokušaj Leškovića bio u kategoriji - izglednih.

A zanimljivo je i to da je ovo prva - od osam međusobnih utakmica, koja je završila bez pobjednika.

Sažetak 1. poluvremena
Sažetak 2. poluvremena