liga nacija

Ronaldo udvostručio vodstvo, ali Vatreni su odmah uzvratili; pogledajte golove!

05.09.2024 u 21:38

Bionic
Reading

U napetom susretu Lige nacija, Hrvatska je rano zaostala protiv Portugala, koji je poveo golovima Dioga Dalota i Cristiana Ronalda. Ipak, Hrvatska je smanjila zaostatak pred kraj prvog poluvremena, vraćajući se u utakmicu autogolom Dalota, čime je utakmica ostala otvorena za drugi dio

Portugal je brzo preuzeo inicijativu u utakmici Lige nacija, kada je Diogo Dalot postigao pogodak već u 7. minuti, dovodeći svoju momčad u rano vodstvo. Međutim, unatoč pozitivnom periodu igre, Portugal je iskoristio svoju priliku i Cristiano Ronaldo je u 34. minuti udvostručio prednost, čime je ponovno otežao situaciju za Vatrene.

Iako je Hrvatska primila rani gol, između dva portugalska pogotka pokazala je znakove života i preuzela inicijativu na terenu. Hrvatski igrači su počeli bolje kontrolirati igru, stvarajući nekoliko obećavajućih prilika.

  • +59
Portugal - Hrvatska (5.9.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Joao Rico/PIXSELL

Hrvatska je uspjela smanjiti rezultat u 41. minuti nakon sjajnog prodora Andreja Kramarića po desnoj strani. Njegov centaršut pronašao je Bornu Sosu, koji je uputio udarac, ali se lopta odbila od Dioga Dalota i završila u mreži, čime je rezultat smanjen na 2:1. Taj gol dao je Hrvatskoj nadu i unio dodatnu energiju pred nastavak utakmice.

Sve golove Portugala pogledajte OVDJE.