NA KRAJU ZAMALO SKANDAL

Španjolski izbornik u očaju vikao da se prekine utakmica; ovo je upozorenje i za Hrvatsku!

28.03.2018 u 21:36

Bionic
Reading

Prijateljska utakmica između Španjolske i Argentine (6:1) zamalo je završila na skandalozan način, ali sudac dvoboja ipak nije poslušao neobičan zahtjev domaćeg izbornika Julena Lopeteguija

'Furija' je dominirala i razbila aktualnog viceprvaka svijeta, a zbog vlasite nemoći 'gauči' su u samoj završnici prijateljsku utakmicu pretvorili u neprijateljsku.

Naime, u zadnjih desetak minuta Argentinci su uspjeli zaraditi čak tri žuta kartona (Meza 81, Rojo 87, Pavon 89). Nervozni gosti počeli su 'tući', raditi prekršaj za prekršajem, a posebno oštri su bili nasrtaji Meze na Carvajalu i Pavona na Kokeu.

  • +3
Prijateljska utakmica: Španjolska - Argentina Izvor: Pixsell / Autor: N.N.

Očigledno Argentincima više nije bilo do nogometa pa su na Španjolce krenuli na najgori mogući način uopće ne razmišljajući da bi nekoga mogli ozlijediti.

I zato je u jednom trenutku španjolski izbornik poludio i počeo vikati nešto prema sucu, a na španjolskoj televiziji Cuatro su sigurni da je Lopetegui urlao: 'Zaustavite utakmicu, zaustavite utakmicu.'

Autor: Youtube

Glavni sudac Englez Anthony Taylor ipak to nije napravio te je odvirao kraj kada je trebalo odnosno isteklo svih 90 minuta.

Ovo je dobro upozorenje za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića i naše reprezentativce, jer sada se najbolje vidjelo kako 'gauči' znaju 'igrati' ako rezultat ne ide u njihovu korist.

  • +6
Prijateljska utakmica: Meksiko - Hrvatska Izvor: Profimedia / Autor: N.N.