NISU OČEKIVALI

Srbi vrijeđali Granita Xhaku, a on sve iznenadio potezom na kraju utakmice

13.10.2024 u 08:14

Bionic
Reading

U Leskovcu je svaki dodir s loptom igrača Švicarske Granita Xhake popraćen zvižducima i uvredama. On je na sve odgovorio gospodski

Nakon utakmice između Srbije i Švicarske u Leskovcu, koju je Srbija pobijedila rezultatom 2:0, došlo je do kratkog susreta između izbornika Srbije Dragana Stojkovića i kapetana Švicarske, Granita Xhake. Taj susret privukao je veliku pažnju jer su mnogi očekivali napetosti zbog prošlih incidenata između Xhake i srpske reprezentacije.

Međutim, susret je protekao u srdačnoj atmosferi. Stojković je na konferenciji za medije otkrio što mu je Xhaka rekao: 'Rekao mi je da je sve bilo uredu, da su sletjeli u Niš i da su imali super boravak, da je sve prošlo u najboljem redu', ispričao je popularni Piksi.

Ova izjava iznenadila je mnoge jer su se očekivali veći incidenti i napetosti, osobito zbog prethodnih sukoba i nacionalnih tenzija.

Susret Stojkovića i Xhake pogledajte OVDJE.

Iako su s tribina dolazile uvrede na račun Xhake, situacija nije bila toliko neizvjesna kako se pretpostavljalo. Na terenu, Xhaka nije bio na svojoj uobičajenoj razini, no izbornik Švicarske, Murat Yakin, stao je u njegovu obranu, naglasivši da je Xhaka sudjelovao u igri i imao mnogo dodira s loptom.

Srbija je ovom pobjedom rezultatom 2:0 učvrstila svoje izglede za plasman u četvrtfinale Lige nacija, dok će se za drugo mjesto u skupini boriti s Danskom.

Standings provided by Sofascore