novo okruženje

Šutalo nakon Dinama pod vodstvom bivšeg trenera Hajduka; odlazi u zahtjevnu ligu!

15.07.2024 u 14:34

Bionic
Reading

Najveći izazov s kojim se suočavao bile su ozljede koje su ga pratile otkako je stigao u Zagreb. Zbog njih nikako nije uspijevao uhvatiti formu i izboriti se za mjesto u momčadi pored Dine Perića, Kevina Theophile-Catherinea i Maximea Bernauera. Dolazak Raula Torrentea dodatno je smanjio njegove šanse za igru.

Hrvatski obrambeni igrač, Boško Šutalo potpisao je petogodišnji ugovor s belgijskim prvoligašem Standardom, prema objavi na službenim stranicama kluba. Šutalo je prešao iz Dinama bez ikakve odštete. Standard Liege, kojeg od prošle sezone vodi hrvatski trener Ivan Leko, suočava se s ozbiljnim financijskim problemima i jedva je izbjegao ispadanje iz lige u prošloj sezoni.

Šutalo je u Dinamo stigao prije dvije godine iz Atalante za četiri milijuna eura, što ga čini drugim najvećim ulaznim transferom u povijesti kluba. Prvi je Marko Rog, koji je koštao pet milijuna eura kada je stigao iz RNK Splita. Šutalo je pretprošle godine pretrpio tešku ozljedu slomivši nogu, zbog čega je pauzirao skoro pola godine. Od tada je za Dinamo odigrao 27 utakmica.