SPORNI TRENUTAK

Sve je bilo riješeno, a onda su se svi u hrvatskoj reprezentaciji uhvatili za glavu

26.07.2017 u 16:03

Bionic
Reading

Hrvatska vaterpolska reprezentacija slomila je Talijane i izborila polufinalni ogled sa Srbijom (četvrtak, 22 sata), a u samoj završnici četvrtfinalne utakmice dogodio se trenutak koji je sve ostavio u čudu

Xavi Garcia zabio je posljednji gol na utakmici za pobjedu Hrvatske od 12:9, a taj trenutak euforično je u bazenu proslavio i Luka Lončar.

Njegovo slavlje nije se svidjelo sucima dvoboja, koji su i tijekom cijelog susreta imali par čudnih odluka na štetu naše reprezentacije, te su mu pokazali crveni karton. Grčki djelitelj pravde Stavridis kao razlog je naveo da je naš vaterpolist kod proslave i udario suparničkog igrača.

Sve se to događalo 12 sekundi prije kraja susreta, kada je sve bilo riješeno, pa je ovo nepotrebno isključenje razljutilo i hrvatskog izvornika Ivicu Tucka, jer po pravilima Lončar će propustiti sljedeću utakmicu, a to je polufinale sa Srbijom.

'Ne razumijem svoje isključenje, pa normalno je da ću slaviti! Možda jesam malo pretjerao, ali da me trajno isključe', rekao je šokirani Lončar koji je na ovom Svjetskom prvenstvu bio isključen i protiv Rusije.

Suci su ga očigledno uzeli na 'zub'...