Tko će mu se ispričati?

Svi su ga ismijavali zbog primljenih golova, ali vratar Liverpoola bio je žrtva!

04.06.2018 u 22:16

Bionic
Reading

Prije desetak dana Loris Karius bio je najspominjanije nogometno ime na svijetu. Naime, zbog dva nespretno primljena gola, bio je glavni krivac za poraz Liverpoola 1:3 u finalu Lige prvaka od Reala

U jednom napadu Reala Sergio Ramos se našao u blizini Lorisa Kariusa te ga opalio žestoko laktom u glavu. Detalj koji je mnogima promakao, ali taj podmukli udarac uzdrmao je njemačkog vratara koji od toga trenutka nije bio duhom na terenu.

>> Ćorluka i Modrić ugledali su mladenku, a potom su...

Vrlo brzo napravio je prvu kardinalnu grešku, kada je pokušao loptu dobaciti rukom do našeg Lovrena, ali mu se ispriječila noga Karima Benzeme i lopta se otkotrljala u mrežu 'redsa'.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

na žalost njemačkog vratara, i u samoj završnici utakmice napravio je pogrešku. Krivo je procijenio let lopte Garetha Bale i ona se kroz njegove ruke otkotrljala u mrežu.

Njemački Bild otkrio je kako je Liverpool poslao Kariusa na snimanje glave u SAD-a, a koje je odradio specijalist Ross Zafonate u općoj bolnici u Massachusettsu 31. svibnja. Bild je objavio i rezultate.

'Čak 26 od 30 testova vratili su se pozitivni', tvrdi Bild.

Prema tome, postoje objektivni razlozi zbog kojih je Karisu dva puta očajno reagirao jer evidentno je imao potres mozga.