PUNO POSLA U MADRIDU

Tek što je navijačima predstavio Mbappéa, Perez krenuo po još jednu zvijezdu

16.07.2024 u 22:19

Bionic
Reading

U Madridu je ovog utorka bilo itekako 'veselo'. Čak 80.000 navijača došlo je na stadion kako bi pljeskom dočekalo ponajboljeg nogometaša današnjice, Francuza Kyliana Mbappéa

Nakon što je danas Mbappé predstavljen kao novi igrač Real Madrida, Florentino Perez nastavlja sa slaganjem momčadi za sljedećih nekoliko godina.

Prema pisanju španjolskih medija, Perez je započeo pregovore sa zvijezdom Liverpoola, Trenta Alexandera-Arnolda, oko transfera kojeg želi završi ovog ljeta i koji bi vjerojatno bio zadnji posao za njega u ovom prijelaznom roku.

U Liverpoolu još uvijek nisu doveli niti jedno pojačanje otkako je Jürgena Kloppa na klupi zamijenio Arne Slot.

Naime, ugovor Alexandera-Arnolda s Liverpoolom ističe sljedećeg ljeta, a još uvijek nije dogovorio produženje. Njemački novinar Christian Falk tvrdi da Real pokušava na sve načine zgotoviti taj transfer.

Navodno su kontakti već uspostavljeni, a trenutni nogometaš Liverpoola itekako je zainteresiran za prelazak u najvećih svjetski klub.

Alexander-Arnold je cijelu svoju dosadašnju profesionalnu karijeru proveo u Liverpoolu. Svoj debi za prvu momčad Liverpoola imao je 2016. godine, a od tada je upisao 310 nastupa u dresu Redsa.