ŠALA NA MARIJEV RAČUN

Trener Rodgers 'bocnuo' Balotellija i prije debija

26.08.2014 u 13:17

Bionic
Reading

Liverpool je zasluženo poražen u derbiju kod Manchester Cityja, no treneru redsa Brendanu Rodgersu ostalo je duha da nakon dvoboja nasmije englesku javnost

Balotelli je dvoboj svog novog kluba na gostovanju kod nekada njegovog Cityja promatrao u svečanoj loži u društvu ozlijeđenog suigrača Adama Lallane i sasvim blizu ponajveće klupske legende Kennyja Dalglisha. Nije imao razloga za pretjerano oduševljenje, ali mirno je odgledao poraz svojih redsa od 1:3 i čeka svoj debi nakon osnovne adaptacije.

Nakon poraza crveni su uglavnom tiho otišli sa stadiona, a trener Rodgers imao je i obavezu odgovoriti na par pitanja sa Skya. Voditelja je zanimalo što će Balotelli konkretno dodati njegovoj momčadi. Rodgers je razmislio sekundu i izvalio:

'Probleme.'

Obostrani smijeh je dao simpatičnu konotaciju situaciji, a Rodgers je pokazao da nema tabua ni u potencijalno neugodnoj temi. Cijeli ešalon otočkih medija vreba Balotellijevu grešku da 'dokažu da je još uvijek luckast' i povećaju tiraže, no na kraju sezone uvijek se zbrajaju učinci na terenu i na treninzima... Sve ostalo je samo dekor nogometnom biznisu.  

Pitanje i jasan odgovor (koji se bezrazložno ponavljaju pet puta na videu...)