Voetbal International

U PSV-u su svi impresionirani Perišićem: Njegova prisutnost...

26.09.2024 u 10:36

Bionic
Reading

Ivan Perišić ostavio je izvrstan prvi dojam na Marca Timmera, PSV-ovog insajdera iz 'Voetbal Internationala', koji smatra da bi Perišić mogao igrati ključnu ulogu u klubu, sličnu onoj koju je Dušan Tadić imao u Ajaxu.

Perišić je u PSV stigao kao slobodan igrač nakon kratkog povratka u Hajduk, gdje je odigrao 12 utakmica i postigao jedan gol. Prije toga, izgradio je impresivnu karijeru u klubovima poput Borussije Dortmund, Bayerna i Intera.

'Iako još nije zaigrao za PSV, već je pokazao svoju vrijednost', piše Voetbal International, a Timmer dodaje:

'Svi u PSV-u su impresionirani njegovim fizičkim podacima. Čim je stigao, tražio je da trenira s rezervama momčadi. Nije to morao, ali je htio. Želio je odmah biti na raspolaganju.'

Timmer je dodatno istaknuo Perišićev utjecaj na ekipu:

'Kad ga slušate, njegovo prisustvo samo po sebi dodaje nešto momčadi. Ima toliko iskustva i strastveno igra na najvišoj razini. Poput Dušana Tadića u Ajaxu. Takvi su igrači neophodni. Još to mora dokazati na terenu, ali uvjeren sam da će biti u redu.'

Perišić, koji ima ugovor s PSV-om do kraja sezone, mogao bi debitirati u subotu, kada momčad Petera Bosza gostuje kod Willem II.

Standings provided by Sofascore