sve je spremno

Ulaznice za Bayern su planule u cijelosti, ali Dinamo je izdao jedno upozorenje

13.09.2024 u 17:48

Bionic
Reading

Na dan velikog derbija s Hajdukom, Dinamo je objavio kako su rasprodane sve ulaznice za utakmicu s Bayernom u Münchenu.

Riječ je o ulaznicama za gostujući sektor Allianz Arene, gdje je Dinamo dobio 3227 ulaznica, koje su brzo našle svoje vlasnike.

'Molimo za razumijevanje u vezi s poteškoćama prilikom kupovine ulaznica zbog pada servera. Žao nam je što svi navijači nisu uspjeli nabaviti svoje ulaznice. Svjedočili smo iznimnom interesu za ovaj susret i velikoj navali korisnika na naš sustav za prodaju ulaznica. To samo potvrđuje koliko Dinamo ima veliku podršku svojih navijača!

'Ako osiguramo dodatni kontingent ulaznica, klub će o tome pravovremeno obavijestiti navijače putem svojih službenih kanala.Također ćemo objaviti sve ključne informacije za navijače koji putuju na utakmicu.'

'Hvala na ogromnom interesu i pozivamo sve da u petak dođu na Maksimir i pruže glasnu podršku našim dečkima u derbiju s Hajdukom!', poručili su iz Dinama.

'Klub će na svojim stranicama dodatno objaviti važne informacije za sve navijače koji putuju na utakmicu. U slučaju osiguravanja dodatnog kontingenta ulaznica, klub će pravovremeno obavijestiti navijače na svojim stranicama.'

Upozorili su i na jednu bitnu stavku kako nebi došlo do problema prilikom ulaska na stadion.

 'Obavezno sa sobom na gostovanje ponesite fizički voucher.'