UO ZAKLADE NEMA PREDAJE

Vlatka Peras ostala bez svih funkcija u Dinamu

19.07.2024 u 13:12

Bionic
Reading

Krajem svibnja članovi Izvršnog odbora Dinama donijeli su odluku o prekidu suradnje s predsjednicom Uprave Vlatkom Peras

Kao što se pisalo već duže vrijeme, novo rukovodstvo Dinama ponudilo je predsjednici Uprave Vlatki Peras sporazumni raskid ugovora, prema kojem je trebala dobiti šest plaća, ali je ona to - odbila. Sve je zapelo na bogatoj otpremnini koju joj garantira novi ugovor do 2027. godine, a nedavno ga je potpisala.

Također se pisalo da je povod za otkaz činjenica da je Peras narušila ugled kluba svojim djelovanjem jer je protiv nje podignuta optužnica u aferi SMS, za koju je optužen i Zdravko Mamić.

Tijekom tjedna donesena je odluka prema kojoj Vlatka Peras više niti jednom funkcijom nije vezana uz Maksimirsku 128.

Donedavna predsjednica uprave razriješena je i s mjesta ravnateljice Zaklade Nema predaje, a na mjesto upravitelja stiže Saša Pavličić-Bekić koji je u Dinamu i član Nadzornog odbora.

'Ovim putem zahvaljujemo gđi. Peras na zalaganju i radu u Zakladi Nema predaje od osnivanja 2019. godine do danas te na sudjelovanju u djelovanju Dinamove zaklade koja je kroz godine postala cijenjena i prepoznatljiva humanitarna organizacija ne samo u nogometu, već i u društvu, u Zagrebu, Hrvatskoj i Europi', piše u priopćenju Dinama.

'Sretan sam i zahvalan na ukazanom povjerenju biti upravitelj Dinamove Zaklade Nema predaje. Kako je dopredsjednik GNK Dinamo Skender izjavio da će Dinamo biti neosvojiva plava tvrđava, nadam se da će Zaklada Nema predaje biti jedan od stupova te tvrđave. Trudit ćemo se iskoristiti popularnost našeg voljenog kluba, kako bismo pomogli socijalno ugroženim članovima kluba, bivšim igračima i trenerima, kao i socijalno ugroženim skupinama te cijeloj lokalnoj zajednici. Želja nam je pozicionirati Dinamo kao važan dio identiteta grada Zagreba, a kroz Zakladu možemo onu humanu notu koju nosi ovaj grad i ovaj klub promicati zajednici. Postoji puno prostora za jačanje Zaklade, a s time i pomaganje onima kojima treba te su svi dobro došli u pomoći Zakladi, jer je Zakladi zadatak biti još bolja i utjecajnija na dobrobit svih', rekao je Saša Pavličić Bekić.

Pavličić Bekić funkciju upravitelja počet će obnašati po upisu promjena u Gradski ured za opću upravu i imovinsko pravne poslove

  • +14
Dinamo - Krivbas (prijateljska utakmica) Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL
Dinamo - Krivbas 0:2 (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel / MAXSport