liga prvaka

Zvijezda RB Salzburga uoči utakmice s Dinamom upozorava svoje suigrače

22.10.2024 u 15:54

Bionic
Reading

Mladi stoper Samson Baidoo (20) jedan je od 'dragulja' u momčadi Red Bull Salzburga te je najavio sutrašnji ogled 3. kola Lige prvaka s Dinamom (utorak, 23. listopada, 21 sat)

'Kod kuće želimo bodove. Bitno je da nastupimo kao momčad, čak i u teškim trenucima da smo kompaktni, da smo svi kao jedno, da igramo isto', kazao je stoper RB Salzburga Samson Baidoo (20) te nastavio:

'Siguran sam da ćemo onda pružiti dobru utakmicu. Moramo naučiti iz prošlih utakmica. Pokazujemo to na treningu. Nogomet je takav, kada imate šanse možda i ne zabijete, ali bitno je da je volja tu svih 90 minuta, da se borimo za bodove i da želimo pobijediti.'

Otkrio je Baidoo što misli o Dinamu te upozorio svoje suigrače na neke detalje.

'Mislim da prošla utakmica protiv Dinama nije bila jednostavna, da će sutra isto tako biti. Mislim da će oni dati sve najbolje od sebe. Ali mi želimo kontrolirati loptu i utakmicu, da naši ofenzivci mogu igrati slobodno, moramo im stvoriti prostor, moramo im u linijama dati i sigurnost', kazao je Baidoo te za kraj napomenuo:

'Protiv Monaca je Dinamo igrao kompaktno, igrali su kao momčad. Imaju iskustva. Ofenzivni su, znaju što žele i mi se moramo znati tome suprotstaviti. Mislim da je bitno kako ćemo mi nastupiti. To je najvažnije.'

Standings provided by Sofascore