psk_2

rodri o završnici

Zvijezda Španjolske otkriva plan za finale s Englezima: Posebno se trebamo paziti...

  • J.B./Hina
  • Zadnja izmjena 12.07.2024 14:06
  • Objavljeno 12.07.2024 u 14:06
Bionic
Reading

Španjolski veznjak Rodri poručio je kako 'Crvena Furija' u finalu Europskog prvenstva u nedjelju u Berlinu mora posebno paziti jednog engleskog igrača

Uoči velikog finala Eura u Njemačkoj između Engleske i Španjolske, koje će se održati ove nedjelje u Berlinu (21:00), španjolski veznjak Rodri, iznio je svoje mišljenje o ključnim igračima suparničke momčadi.

'Englezi imaju mnogo igrača koji mogu napraviti štetu. Međutim, posebno se trebamo paziti Phila Fodena. On je igrač kojeg treba držati pod kontrolom jer ima urođenu sposobnost kretanja u malom prostoru,' kazao je španjolski veznjak u razgovoru za AS.

Rodi i Phoden su suigrači u Manchester Cityju i dobro se slažu.

'Volim Fodena jer ga poznajem,' dodao je 28-godišnji Španjolac koji za City igra posljednjih pet godina i dobro je upoznao i ostale engleske igrače.

  • +27
Španjolska - Francuska, Euro (9.7.2024.) Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN

'Dobro ih poznajem, savršeno poznajem kulturu engleskog nogometa. Imaju vrlo talentiranu momčad, igrače koji mogu izbalansirati i koji mogu kontrolirati sve aspekte igre. Dobro se brane, mogu te napasti, međutim, omamo svoje oružje, uvjereni smo da ih možemo pobijediti,' poručio je.

Finale Eura između Engleske i Španjolske igra se u nedjelju u Berlinu s početkom u 21 sat.

Cup tree provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal