NEMA KRAJA ALIENU

Alien: Isolation zatrpat će čak pet DLC-ova

06.11.2014 u 08:12

Bionic
Reading

Creative Assembly pripremio je gomilu sadržaja omiljenog hororčića Alien: Isolationa

Ako ste kupili Alien: Isolation i uštedjeli na 'Season Passu', pripremite se briznuti u plač. Creative Assembly objavili su plan prema kojem će nedavno izašli survival horor dobiti čak pet odvojenih DLC-ova. Njihova imena su Corporate Lockdown, Trauma, Safe Haven, Lost Contact i The Trigger

Svi oni bit će smješteni na svemirsku stanicu Sevastopol te će igraču davati različite perspektive na događaje iz Isolationa.


Tako ćete, recimo, u prvom DLC paketu 'Corporate Lockdown' preuzeti ulogu Ransomea, čovjeka iz Seegusona koji u jednom trenu shvati kako je napušten od nadležnih te pribjegne očajničkim mjerama kada shvati da je Torrens na putu. Njegov plan? Ugrabiti podatke s Nostromoa i dati petama vjetra.

Osim kampanje, DLC donosi tri nove challenge mape pod imenom Severance, Scorched Earth i Loose Ends. U njima igrač pokušava u pobjeći u čim kraćem vremenu pritom obavljajući sve dostupne side questove. Za kraj, Corporate Lockdown donosi i Gauntlet mod u kojem igrači moraju završiti sve tri challenge mape odjednom, a da pritom ne završe kao užina.


Corporate Lockdown izlazi 28. listopada te (ako nemate Seasons Pass) košta oko 60 kuna.

Što mi mislimo o Alien: Isolationu, saznajte u našoj nedavno objavljenoj recenziji.

Izvor: IGN