VRUM VRUM

Borba vozilima u Battlefieldu 1 izgleda predobro

15.08.2016 u 07:22

Bionic
Reading

Riječ je, naravno, o promotivnom videu iz EA u kojem upoznajemo ubojite strojeve alternativnog Prvog svjetskog rata, no hej - sve i dalje izgleda dost' dobro

Najnoviji nastavak Battlefielda poseže za teatrom rata tijekom turbulentnog razdoblja između 1914. i 1918. te u njega dodaje zdravu dozu eksplozivne akcije na koju smo kod njega već dobro navikli.

U najnovijem foršpanu upoznajemo se s filozofijom iza vojne mašinerije prisutne u igri. Autori tvrde da je najbitnija stvar kod vozila njihov udar na partiju i osjećaj koji dobivate kad ih vozite.

Naravno, sva vozila imaju 'tehnološke zaostatke' karakteristične za tu eru, no to ih ne čini imalo manje ubojitima. Štoviše, rekli bismo da njihov 'rustikalni' izgled samo dodaje sveukupnom šarmu.

Vozila poput tenkova i aviona imat će svoju pripadajuću klasu - vojnika koji je iznimno dobar pri njihovu upravljanju. Ovo je još jedan od noviteta koji je DICE predstavio tijekom najnovijeg foršpana koji nas, pogodili ste, upoznaje s divnom ubojitom mašinerijom Battlefielda 1.

Igra izlazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One platformama, s time da verzija za Xbox One ima malu 'tempiranu ekskluzivu' te izlazi 13. listopada. Datum izlaska za sve ostale platforme je 21. listopada.