TKO BI IKAD REKAO?

Call of Duty se u 2017. vraća svojim korijenima

10.02.2017 u 13:21

Bionic
Reading

Usred prilično očekivanog slijeda događaja, Activision je odlučio da njihova najpopularnija pucačina polako krene nazad prema Zemlji. Uostalom, kamo drugdje imate ići ako ste u prošlom nastavku stigli do beskonačnosti?

Nepotrebno je napominjati da je barem u kontekstu serijala, Call of Duty: Infinite Warfare bio ubjedljivo jedna od najgorih igara iz svima poznate franšize. Znajući kako zbilja ne bi bila dobra ideja rastezati koncept SF-verzije poznatog FPS-a, proizvođač se odlučio na jednu stvar koja je zapravo logična, a to je izrada igre koja se tematski zbiva u sadašnjosti.

Prve vijesti o Call of Dutyju nepoznatog prezimena stigle su sa Activisionovog saziva za investitore gdje su, među ostalim, obećali (na suptilan način) da nema šanse da će napraviti isti užas kao i prošle godine. Tim rečeno, sve je izglednije da nas čeka novi Modern Warfare.

Na igri će raditi Sledgehammer Games, firma koja nam je donijela Modern Warfare 3 i Advanced Warfare. Activision je čitavu stvar komentirao na vrlo prikladan način.

U 2017. Activision će vratiti Call of Duty nazad njegovim korijenima, a tradicionalni sukob biti će igrina središnja tematika. Ovo je upravo stvar kojoj se naša posvećena zajednica igrača CoD-a i Sledgehammer Games, razvojni tim iza ovogodišnjeg naslova, najviše veseli

Znači li ovo da se novome Call of Dutyju treba vjerovati? Iskreno, najbolja stvar koju možemo učiniti je pričekati prve trailere i konkretni opis igre, pa tek nakon toga donositi kakve-takve zaključke.

Sve što znamo je da im neće biti pretjerano teško napraviti bolju igru od Infinite Warfarea.