MOBILNI NOVITETI

Cat je upravo predstavio S52 - pogledajte kako izgleda najtanji robusni telefon na svijetu

30.10.2019 u 15:21

Bionic
Reading

Proizvođač najnoviji model Cat S52 naziva najtanjim i najelegantnijim robusnim telefonom na svijetu

Cat je u Zagrebu upravo predstavio novi pametni telefon Cat S52, 'najtanji i najelegantniji robusni telefon na svijetu'.

Uređaj je debeo 9.69 mm, a teži 210g te je pojačan aluminijskim okvirom i tankom gumiranom protukliznom pozadinom. Prednja strana uređaja pokrivena je Gorilla Glassom 6.

S52 je prije dolaska na tržište prošao kroz niz testova uključujući višestruke padove na čeličnu površinu sa svih strana s visine od metar i pol, a zahvaljujući ispunjenom IP68 certifikatu smartfon je moguće u potpunosti uroniti u vodu. Cat S52, tvrde tvorci, ispunjava i vojne standarde Sjedinjenih Američkih Država te nosi MIL SPEC 810G certifikat. Nadalje, telefon je prošao i testiranje nagle promjene temperature, izloženost visokim i niskim temperaturama, vibracijama, prevrtanju, kao i izlaganju slanoj atmosferi kako bi se provjerila otpornost uređaja na koroziju. Glavna kamera koristi Sony senzoru s aperturom f/1.8 i veličinom senzora od 1.4 mikrometra.

Elegancija i robusnost

'Statistike pokazuju da je jedan od tri europska korisnika značajno oštetio svoj mobitel zbog svakodnevnih padova i nezgoda u posljednje 3 godine. Korisniku to stvara probleme zbog skupih troškova popravka i vremena koje je potrebno odvojiti za otklanjanje kvara. Upravo smo iz tog razloga, proizveli Cat S52 pametni telefon kojeg svakodnevica neće slomiti. U srži je ovo i dalje pravi robusni Cat telefon, ali ovaj put u elegantnom izdanju i s atraktivnim dizajnom koji odlično leži u ruci. Uglađen i otporan, napravljen je kako bi nam uklonio barem jednu brigu iz našeg života', izjavio je Peter Cunningham, potpredsjednik Product Portfolio odjela unutar Bullitt grupacije.

Cat S52 biti će dostupan u ponudi Hrvatskog Telekoma i eKupi web trgovini od 12. prosinca ove godine uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 3999,00 kn, prilikom čega konkretni uvjeti kupnje ovise o pojedinom prodajnom mjestu.

CAT S52 slike s predstavljanja Izvor: Promo fotografije / Autor: CAT