NIŠTA OD OVOG LJETA

Crackdown 3 dolazi na PC, ali tek iduće godine

16.06.2016 u 06:56

Bionic
Reading

Nakon višemjesečnih špekulacija o tome dolazi li Crackdown 3 na PC ili ne, nedavno je stigla službena potvrda koja nam je ostavila slatko-gorak okus u ustima

Dobra strana vijesti je ostvarenje mnogih nada - Crackdown 3 doista dolazi na osobna računala. Loša strana? Čekat ćemo ga još barem godinu dana. Ovo je, naime, izjavio Dave Jones iz Reagent Gamesa (redatelj izvornog Crackdowna). Dakle, da citiramo, 'Crackdown 3 izaći će na Windowsima 10, kao i na Xboxu One, te će biti takozvana play anywhere igra, što znači da ćete ju moći kupiti na bilo kojoj platformi (pod čime, jasno, mislimo na Xbox One i Windows 10), a igrati na obje'.

'Crackdown 3 je napravljen za budućnost multiplayer iskustava i redefinirat će način na koji igrate igre. Sa svakim odmaklim danom sve nam je bilo jasnije da dostavljanje ovakvog naslova igračima tijekom ljeta jednostavno ne dolazi u obzir. Glavni razlog je održavanje veličine i kakvoće samog naslova. Naš najveći prioritet je dati igračima iskustvo kakvo nikad nisu doživjeli, a ovaj deadline jednostavno nam to ne dopušta', napisao je Jones.

Crackdown 3


'Jasno nam je da mnogi doista jedva čekaju postati agenti Crackdowna 3 i odlučno radimo na dovršavanju igre u 2017. Ovo smo napravili zbog igrača i same igre', zaključio je.

Eto, igru ćemo igrati samo ne ovog ljeta. Nadamo se da imate još 'trunkicu' strpljenja...