OVOG PUTA NA VIŠE PLATFORMI

EA službeno najavio Titanfall 2

15.03.2015 u 07:21

Bionic
Reading

Titanfall 2 je službeno najavljen, a njegovi autori tvrde da su s iz 'jedinice' naučili dovoljno

Titanfall, Respawn Entertainmentova interesantna i poprilično razvikana robotska pucačina, dobit će nastavak. Electronic Arts upravo je potvrdio da rade na 'dvojci' te da je planiraju izdati na više platformi nego što su to učinili s prethodnikom.

Naime, za razliku od jedinice koja je bila ekskluzivna na Microsoftovim platformama, 'dvojka' će izaći na očekivanom trojstvu - PlayStationu 4, Xboxu One i PC-ju


Na očigledno pitanje 'što biste promijenili s jedinicom', autori odgovaraju da bi definitivno više radili na donošenju igre na više platformi. Međutim, činjenica je da je Microsoft uvelike pomogao pri razvoju prvog nastavka te da igra ne bi bila ni približno kvalitetna da nije bilo Microsoftova novca i sistemske podrške

Tim rečeno, pitanje ekskluziviteta kod prvog nastavka ove igre doista nije ležalo u gramzivosti distributera, već u otvorenoj podršci koja je, kako stvari stoje, firmu koštala multiplatformskog releasea.

Što se Titanfalla 2 tiče, autori tvrde kako planiraju nastaviti priču i uvelike proširiti igrin svemir. Što se DLC-ova i mapa tiče, Respawn se iskreno nada da će veliku većinu igrači moći downloadati besplatno.