MAČEVI I MAGIJA

Evo dvanaest minuta mističnog Mirage: Arcane Warfarea

07.09.2016 u 15:48

Bionic
Reading

Torn Banner na nedavno završenom sajmu Pax West prikazao je plod višemjesečnog rada na Mirageu - duhovnom nastavku Chivalry: Medieval Warfarea u akciji

Za neupućene, Chivalry: Medieval Warfare kaotičan je naslov za više igrača u kojem igrači preuzimaju ulogu do zuba naoružanih vitezova koji se tijekom brutalnih mačeva za više igrača zahvaljujući blagodatima slobodnog kretanja i nišanjenja međusobno sjeckaju na komade.

Mirage: Arcane Warfare radi na isti đir samo s čarolijama i magičnim predmetima. Nakon nekolicine kratkih animacija i podosta govorancije developeri su ovog vikenda prikazali kako igra izgleda u akciji.

Rezultat je, da ne okolišamo, upravo ono što smo očekivali - magične eksplozije, smrtonosni napadi velikom količinom magičnog i nešto manje magičnog oružja... i krv. Puno, puno krvi.

Naravno, Torn Banner komadanje neprijatelja čarobnim alatkama nije predstavio kao glavni adut. Ovdje se iz daljine može vidjeti kako je centralni fokus na vrlo brzoj akciji te korištenju vrlo neobičnog magičnog oružja.

Torn Banner je najavio otvorenu alfu koja će se odvijati ovog mjeseca. Slijedit će je otvorena beta i nakon toga konačni izlazak. Mirage: Arcane Warfare najavljen je za PC.