MOBOLJUPCI, UŽIVAJTE

Heroes of The Storm konačno izašli iz bete!

04.06.2015 u 14:40

Bionic
Reading

Blizzardova službena moba Heroes of The Storm od danas je dostupna svakome te je konačno izašla iz dugotrajnog procesa beta testiranja

Blizzardova dugo najavljivana moba Heroes of The Storm konačno je ugledala svjetlo dana. Nakon više od dvije godine službenog testiranja, ova online razbibriga konačno je izišla, što znači da je od danas možete zaigrati bez da se predbilježavate za beta testiranje.

Nakon prave gomile optimizacija, balansiranja te poštimavanja, igra je spremna za široku publiku te je, barem na prvi pogled, doista ispolirana do zadovoljavajuće razine.

Ovo znači da su lagovi svedeni na minimum, mikrotrzaja praktički nema, a engine je poštiman kako bi radio na širem spektru dostupnih videokartica i konfiguracija.

Igra je, naravno, free to play te vam daje priliku da zaigrate prvu probnu igru u inače nenormalno kompleksnom žanru. I što je najvažnije, možete voditi likove iz Starcrafta, Warcrafta, Diabla, pa čak i Lost Vikingsa. Više informacija o Heroes of The Storm, kao i link za download možete pronaći na službenoj stranici

Heroes of The Storm Enter The Nexus foršpan