POVRATAK KRVOPIJA

Hoće li 'Bloodlines' napokon dobiti nastavak?

09.05.2016 u 07:10

Bionic
Reading

Izlazak Vampire: The Masqueradea te je 2004. prošao toliko loše da je Troika Games morao zatvoriti vrata, a sudbina igre ostala je u rukama netuzijasta

Razvoj trećeg po redu projekta Troika gamesa bio je prepun problema i turbulencija o čemu detaljno možete čitati na Wikipediji. To se odrazilo i na samoj igri. Iako se o srži radilo o zaista fantastičnom RPG-u, on je uništen brojnim problemima i bugovima na čijem ispravljanju i danas rade rijetki entuzijasti i fanatični obožavatelji.

Danas, 12 godina kasnije, čini se, postoji nada da će 'Bloodlines' dobiti toliko priželjkivani – i zasluženi – nastavak. Naime, RPG Codex otkriva da je White Wolf Publishing krajem travnja podnio zahtjev za registracijom trademarka na ime 'Vampire Bloodlines'. Ljudi iz White Wolfa to nažalost nisu htjeli detaljnije komentirati za PC Gamer, postal koji je povezao nekoliko interesantnih činjenica.

Naime, White Wolf je prošle godine preuzeo je Paradox Interactive, izdavačka kuća koja sve uže surađuje s Obsidian Entertainmentom. Obsidian je pak nedavno potpisao suradnju s Leonardom Boyarskyjem, voditeljem projekta pod imenom – Vampire: The Masquerade – Bloodlines. Sve ovo je možda samo niz slučajnosti, ali mi nekako držimo palčeve za opciju da se novi Bloodlines ipak polako kuha.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines - Official Trailer