JEDNOSTAVNO I LAKO

HT nagradio milijuntog kupca u svom webshopu

20.05.2015 u 13:14

Bionic
Reading

Početkom mjeseca Hrvatski telekom nagradio je milijuntu korisnicu svog webshopa. Osim što je iz prve ruke iskusila jednostavnost korištenja ove usluge, korisnica je pokupila i vrijednu nagradu

Početkom mjeseca, točnije 6. svibnja ove godine, gospođa Deana Mancinelli nemalo se iznenadila kada joj je sasvim obična kupnja paketa MAX3 S donijela laskavu titulu milijuntog kupca na webshopu Hrvatskog telekoma

Gospođa Mancinelli kao nagradu je pokupila fiksni telefon Gigaset SL910, a koji će joj se odlično uklopiti uz uslugu koju je ugovorila preko webshopa. Samo za informaciju gđa Deana Macinelli kupovinu je obavila iz udobnosti svog doma na otoku Ugljanu, a što samo ide u prilog jednostavnosti ugovaranja usluga ovim načinom.

Ako ste kojim slučajem propustili, kupnjom na webshopu Hrvatskog telekoma dobivate cijeli niz pogodnosti, od popusta na uređaje, akcija svih vrsta te sada već tradicionalan #supertjedan, ponudu u sklopu koje HT korisnicima nudi primamljive uređaje po još povoljnijim cijenama.

Ako vam ni navedeno nije dovoljno, vrijedi spomenuti da je kupnja na ovaj način jednostavnija i brža od bilo koje druge te da ćete na istom mjestu nakon kupnje neke od novih usluga moći administrirati svoje fiksne i mobilne usluge.

Još uvijek vas nismo uvjerili?

Ne preostaje nam ništa drugo nego usmjeriti vas na ovaj link i pustiti vas da se sami uvjerite u sve prednosti kupnje iz naslonjača u webshopu Hrvatskog telekoma.