EPIC ČASTI

Igra vam se dobar horor? Ugrabite izvrsni Callisto Protocol potpuno besplatno

23.08.2024 u 11:44

Bionic
Reading

Popularni Epicov dućan videoigrama ovog tjedna nudi zbilja jedinstvenu besplatnu igru - nedavno izašli horor Callisto Protocol, igru na kojoj su radili autori kultnog Dead Spacea

Najbolja stvar kod besplatnih igara koje Epic Games Store nudi jest da ostaju vaše i možete ih zadržati zauvijek - nisu zaključane iza bilo koje vrste pretplate. Jedini oblik plaćanja koji pružate je mali osobni podatak u obliku vaše adrese e-pošte i bilo čega drugog što je potrebno za stvaranje Epic računa.

Jedna od dvije besplatne igre tjedna je The Callisto Protocol, survival horor igra iz 2022. koju je stvorio Glen Schofield, sukreator Dead Spacea. Dobra vijest je što se igru sad može preuzeti potpuno besplatno.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Striking Distance

Callisto Protocol pojavio se u Epicovoj ponudi besplatnih igara baš kad su njegovi autori najavili spinoff pod nazivom [REDACTED]. Nadolazeći naslov iz Striking Distancea, koji više ne vodi Schofield nakon što je odstupio prošle godine, je stilizirani, roguelike dungeon crawler u kojem preuzimate ulogu zatvorskog čuvara.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Striking Distance

U igri morate preživjeti najezdu zaraženih zatvorenika i pobjeći iz kaznionice na Callistu, ledenom mjesecu Jupitera. [REDACTED] stiže 31. listopada na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Igru možete preuzeti do 29. kolovoza.