NESLUŽBENA PRETPREMIJERA

Je li ovo novi OnePlus 5?

07.06.2017 u 10:00

Bionic
Reading

Istog dana kada smo saznali datum izlaska nove perjanice OnePlusa, procurile su slike koje otkrivaju njegov izgled. Ima li OnePlus ikakav as u rukavu kojim će nas ove godine još oduševiti?

Slike koje su svijetu predstavile OnePlus 5 prije nego što je itko pomislio dolaze iz Android Policea. Jedna od slika prikazuje pogled iz kuta i od naprijed. Istini za volju, ne treba nam oko sokolovo da bismo zaključili kako telefon veliku inspiraciju povlači od Appleovog iPhonea 7 Plus.

Uređaj također podsjeća na poznati OnePlus X kojeg je nadogradio kako bi dosegnuo zahtjeve današnjih korisnika. Velike su šanse da će konačni proizvod imati izbor zmeđu niza boja i finiša, no procurena slika prikazuje mat crni model vrlo 'klasičnog' dizajna.

Ako je vjerovati 9to5Googleu, ova slika je već dvaput potvrđena od anonimnih izvora, no najbolje je pričekati 20. lipnja da budemo sigurni.

U slučaju da vam prijašnja slika nije bila dovoljna, evo još jedne koja je stigla s Twittera te koja prikazuje više-manje sve kuteve OnePlusa 5.

Kao što su glasine glasile, uređaj će imati kameru s dva objektiva (ili barem tako prikazuje slika). Informaciju o ovakvom tipu kamere potvrdio je sam OnePlus koji je naglasio da će novi telefon donijeti novitete u polju fotografije pojačavši snimanje pri slabom svjetlu te dodavši efekt dubine (nešto slično efektu koji koristi iPhone).

Prisutnost priključka za slušalice učinkovito poriče glasine da će on otići u povijest, što je dobro za sve korisnike koji su nedavno kupili skupi par slušalica za svoj telefon.

Uglavnom, sada samo treba čekati službeno razotkrivanje kako bismo potvrdili ili porekli ovo što smo upravo vidjeli.