MAŠTOVITI MIŠUNG ŽANROVA

Little Devil Inside uspješno financiran na Kickstarteru

26.05.2015 u 14:36

Bionic
Reading

Bacite prvi pogled na Neostream, fantastično osmišljeni minimalistički mišung žanrova koji je odnedavno uspješno financiran putem Kickstartera

Little Devil Inside, donekle nepoznata nezavisna videoigra fantastičnog koncepta nedavno je putem Kickstartera dostigla preko 200 tisuća dolara. Sudeći po izjavama autora, radi se o igri istraživanja koja se koncentrira na mješavinu RPG-a i akcije. U njoj preuzimate ulogu asistenta profesora koji, pazite ovo, istražuje paranormalne aktivnosti.

Igru obilježava karakteristični steampunkovski štimung, podebljan pravim osjećajem putovanja. Naime u Little Devilu ne postoji brzo putovanje, već dugotrajan put prema cilju, bilo to brodom, vlakom ili nekim drugim vozilom. Tijekom tih putovanja dešavaju se stvari - većinom loše. Od pljačkaša pa do mutiranih hobotnica - sve vas želi smaknuti. Neostream, kreatori igre obećavaju da će sve što radite u igri imati određenu težinu - radilo se o lovu na neko čudovište, ili trošenje bolno sakupljenih resursa na opremu potrebnu za sljedeću misiju.

Svaka od misija dešavat će se na području za koje se morate pripremiti. Odakle onaj dio s preživljavanjem odnosno survivalom. Morat ćete biti spremni na prometne nepogode, lokalnu faunu te kojekakve druge grozote. I što je najvažnije, težina svakog zadatka ovisit će izravno o tome koliko ste se za nj pripremili.

Little Devil Inside foršpan


Osjećate se usamljeno? Igra će podržavati i co-op u kojem ćete sve zadatke moći odraditi u suradnji s vjernim prijateljem... ili strancem na kojeg ste naišli u bespućima globalne mreže. Sve u svemu, Little Devil Inside naslov je na koji definitivno vrijedi baciti oko. Najavljen je za PlayStation 4, Xbox One i PC, a trebao bi biti gotov do jeseni iduće godine.