TRI KLASIKA

MoH: Pacific Assault, Crysis i Crysis: Warhead sletjeli su na GOG

31.10.2016 u 15:35

Bionic
Reading

Sve tri igre su, usput, na popustu s mnogim drugim naslovima iz Electronic Artsa

Crysis igračima navlači seksi uski kostimčić pomoću kojeg dobivaju nadljudske sposobnosti te ih baca u koštac s neprijateljem koji protiv tog odjevnog predmeta ne može napraviti baš puno toga. Pogodili ste - rezultat je sveopće krvoproliće s dost izvjesnim raspletom koji glavnom liku ide u korist.

Drugi naslov iz serijala Crysis - poznati Warhead, više-manje je slična priča s time da je umjesto generične vojničine iz jedinice glavni frajer ovog puta Psycho, jedan od likova iz prvog Crysisa. Obje igre dan danas izgledaju sasvim solidno uzmemo li u obzir da su izašle prije desetak godina. Također, oba naslova možete ubosti po trivijalnoj cijeni od osam dolara po komadu.

Također, pošto su dostupni putem Good Old Gamesa, to znači da nemaju DRM ili neku drugu vrstu zaštite. Jupi.

Treći naslov koji je odsad dostupan na GoG-u je Medal of Honor: Pacific Assault. Iako se radi o više nego solidnoj igri, valja voditi računa o tome da grafika u njoj ovih dana i ne izgleda baš najbolje. Išli bismo čak toliko daleko da kažemo da je ružna. MoH kao i Crysis možete ubosti za osam  dolara sve do 3. listopada.

Kao mali bonus, na rasprodaji su se našli još neki naslovi iz asortimana Electronic Artsa. Dragon Age: Origins (8 dolara), Mirror's Edge (10 dolara) i Dead Space (8 dolara), taođer su na rasprodaji sve do 31. listopada.