UOČI NOVE SEZONE

Nogometna groznica u Splitu: Hajdukovi igrači i navijači na nogometnom događanju Hrvatskog Telekoma i Samsunga

10.09.2024 u 11:20

Bionic
Reading

U petak 6. rujna, u trgovačkom centru Joker u Splitu, održan je nogometni događaj u organizaciji Hrvatskog Telekoma i Samsunga, u sklopu priprema za novu sezonu SuperSport Hrvatske nogometne lige

S obzirom na veliku popularnost Hajduka u Splitsko-dalmatinskoj županiji, glavna poruka događaja glasila je: 'Gledaj Hajduk cijelu sezonu za 1 EUR/mjesečno ekskluzivno na MAXSport kanalu', uz najbrži optički internet Hrvatskog Telekoma.

Poznati radijski voditelj Luka Bulić moderirao je događaj te je animirao posjetitelje na sudjelovanje u digitalnoj igri Memory na velikom touch screen ekranu. Najbolji natjecatelji osvojili su vrijedne nagrade iz bogatog Samsungovog asortimana, a posjetitelji su snimili selfije s omiljenim igračima Hajduka koristeći AI tehnologiju Samsung Ultra S24 uređaja.

  • +4
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Hrvatski Telekom

Posebnu pažnju privukao je dolazak mladih nogometaša HNK Hajduk, Stipe Biuka i Rokasa Pukštasa, koji su se pridružili okupljenima, odigrali Memory igru, družili se s posjetiteljima te dijelili autograme na dresovima, majicama i loptama svojih obožavatelja. 

Posjetitelji su mogli iskoristiti i posebne ponude sniženih Samsung uređaja i dodatne opreme, dostupnih u obližnjem T-Centru