ZA XBOX ONE I PS4

Nova zakrpa dodatno ubrzava Project Cars

23.06.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Zahvaljujući novoj zakrpi i upornom radu Slightly Mad Studiosa, Project Cars na konzolama od danas radi osjetno brže

Slightly Mad, ekipa iza vrlo uspješnog Project Carsa doista se drži svojih obećanja. Naime rekli su kako će (ako treba) godinama nakon izlaska igre izbacivati zakrpe samo kako bi Project Cars doveli do savršenstva. Najnovija zakrpa 1.04 mali je korak u ovom epskom pothvatu, dijelom zato jer (kao što su i rekli) doista ubrzava igru na konzolama.

Eurogamer je, naime, usporedio performanse prije i poslije zakrpe te je doista zabilježio skok u framerateu na obje spomenute platforme.

Iza ove čarolije nalazi se optimizacija iskorištavanja procesora kojom je, među ostalim, riješen problem s podivljalim anti-aliasingom, ghostingom te još nekoliko milih smetala maksimalnoj uživanciji u igranju.

Project Cars PS4 Patch 1.04

Premda se ne radi o enormnom napretku, poboljšanje od u prosjeku pet sličica po sekundi bliže je zlatnom standardu od 60 FPS-a koji su bili najavljeni prije izlaska igre. Nažalost, Xbox One je unatoč ubrzanju i nakon ovog patcha ostao zapostavljen po pitanju brzine te je, u slučaju da nemate PC računalo, i dalje 'najgora' konzola za igranje Project Carsa