SVAKA ČAST

Novi Alan Wake stiže u - Quantum Breaku?!

03.03.2016 u 06:48

Bionic
Reading

Rijetki sretnici koji su imali priliku zaigrati nadolazeći Remedyjev naslov javljaju da su u njemu mogli vidjeti i trailer za novi Alan Wake što je prilično zbunjujuće

Remedy je nedavno registrirao ime 'Alan Wake's Return', a onda je nekolicina novinara zaigrala Quantum Break i u igri naišla na igrani trailer za istoimeni show. Naime, ako se prisjetimo Remedyjeve povijesti (prva dva Maxa Paynea te dvije igre Alan Wake), činjenica je da je svaka od njih imala svoj mini TV show koji su igrači mogli pratiti na televizijskim ekranima.

Čini se da bi upravo 'Return' mogao biti TV serija koju ćemo pratiti u Quantum Breaku. Njegova će se radnja najvjerojatnije odvijati nakon događaja u igrama i pet godina nakon što se o njemu nije čulo ni riječi.

I, da, kad kupite Quantum Break za Xbox One, osim besplatne verzije za PC, svi će igrači dobiti i Alan Wake, ali i American Nightmare ako igru kupe u pretprodaji.

No to nije sve kada su u pitanju Quantum Break i TV serije. Naime, kao što vjerojatno već i znate - nova Remedyjeva igra dolazi u paketu s TV serijom koja će povezivati različite dijelove priče.

Microsoft je upravo objavio da epizode neće dolaziti na diskovima već će se streamati ili će ih igrači moći skinuti u kvaliteti 1.080 p na Xboxu One te 4K kvaliteti na PC-u.

Da stvari budu zanimljivije, Remedy je snimio 40 (da, dobro ste pročitali!) varijacija serije s obzirom na to da će odluke igrača u igri utjecati na ono što ćemo gledati u seriji. Genijalno!