NOVITETI

Online tržnica Ebay gradi virtualni izlog po vašoj mjeri

22.05.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Najnovija značajka popularnog web sajmišta nastoji upoznati svakog korisnika te iskustvo kupovine poboljšati dozom dobre stare personalizacije

'Prokletstvo izobilja' jedan je od najvećih izazova s kojima se svaki dan suočava web tržnica eBay. Otkuda početi? Kako pronaći ono što baš vas zanima? Kako bi vam pri tome pomogao, eBay uvodi značajku pod imenom 'Interesi'.

BRZI PREGLED

Na ovih sedam zanimljivih značajki novog Androida vrijedi obratiti pažnju

Pogledaj galeriju

eBay je zainteresiran baš za vas

eBay Interesi su najnoviji dodatak poznatoj stranici koji je stvoren kako bi vam pomogao pronaći stvari koje biste zbilja poželjeli kupiti. Drugim riječima, stranici ćete reći kakve vas stvari zanimaju, a eBay će vam stvoriti dućan skrojen samo za vas.

Sve što trebate napraviti je ispuniti malu anketu u kojoj ćete nabrojati hobije, stvari koje vas zanimaju i što je najvažnije - vaš stil. eBay će sve ovo kombinirati s vašom dosadašnjom kupovinom te vam stvoriti prvu stranicu koja je (teoretski) savršeno oblikovana za vas.

Dućan po mjeri kupca

Vaša prva stranica će se iz ogromnog skladišta nasumičnih predmeta pretvoriti u izlog koji je kreiran da se svidi upravo vama. Ovo će, prema tome, skratiti put kroz hrpu izbornika prije nego što počnete kupovati. Ebayjev Bradford Shellhammer je uvođenje nove značajke komentirao rekavši 'Naše iskustvo šopinga treba biti individualno kao i svaki kupac na eBayju. Pitavši ljude da nam kažu više o svojim interesima mi razvijamo personalizirani dućan pun stvari do kojih im je zapravo stalo'.

Pet novih Androida koji su nas totalno zaintrigirali Izvor: Twitter / Autor: Evan Blass

Kada dolazi?

Interesi su trenutno dostupni u eBay aplikacijiama za Android i iOS, a dolazak na nove platforme i u ostale regije doći će kroz idućih nekoliko mjeseci.