DVIJE KAMERICE SU TU

Otkrivena i stražnja strana LG-jeve nadolazeće perjanice

05.02.2017 u 08:50

Bionic
Reading

Na događanju Mobile World Congress 26. veljače LG bi trebao otkriti svoju novu mobilnu perjanicu LG G6. Zahvaljujući nizu glasina, svakog dana se poznaje sve više detalja vezanih uz uređaj. Najnoviji od njih prikazuje dvostruki sustav kamerica, koje bi trebale funkcionirati baš poput onih na iPhoneu 7 za stvaranje dubinske oštrine

Izgled uređaja (barem s prednje strane) postao je jasan još nedavno, kao i podatak da u sebi neće nositi najsnažnije Qualcommove čipove. Uređaj neobičnog omjera zaslona (18:9) bit će dijagonale 5,7", a njegovu stražnju stranu krasit će čitač otiska prstiju, LED bljeskalice te dvije kamerice, od kojih je jedna namijenjena klasičnom snimanju (široki kut) dok je druga namijenjena portretima.

Prema informacijama iz glasina, ovaj dvostruki sustav kamerica moći će stvarati 'lažni bokeh', na sličan načijn kako to radi iPhone 7 Plus. Bilo kako bilo, LG želi kreirati idealan pametni telefon za potrošače, a hoće li to uspjeti saznat će se vrlo brzo.

Ono što je sasvim izgledno jest da nova perjanica neće biti modularnog karaktera te će se LG posvetiti jedinstvenom dizajnu uređaja koji bi trebao biti i vodootporan.

Business Insider