SEKSI

Ovako će Uncharted 2 izgledati u 60 fps-a

23.07.2015 u 09:22

Bionic
Reading

Bacite pogled na budućnost prošlosti jedne od najpopularnijih Sonyjevih franšiza: restauriranog i svježe pečenog Uncharteda 2, ponosnog pripadnika nadolazeće Kolekcije Nathan Drake

Da Sony s radošću trlja ruke od same pomisli na još jedan proizvod iz popularne serije Uncharted, to svi znaju. Ono što je iznenađujuće je činjenica da to rade i svi gejmeri koji su njegovu remasteriranu verziju imali priliku vidjeti. Uncharted 2 u Nathan Drake Collectionu dokaz je kako premještaj igre među platformama (ps3 na ps4) može ispasti itekako dobar.

Ili barem tako misli ekipa iz Eurogamera koja je igri imala priliku posvjedočiti iz prve ruke. Citiramo, Bluepoint Studio radi fantastičan posao prenoseći jedan od klasika protekle Sonyjeve konzole na novu moćniju platformu.

Kako bi i nama prikazali kako igra izgleda, priredili su isječak u kojem možemo vidjeti nekoliko minuta (dosta impresivnog) restauriranog Uncharteda 2. Video je sniman u 60 sličica u sekundi, što je samo dodatan razlog za pogledati ga.

Restaurirani Uncharted 2 u akciji

Jesemu, ovo zaista nije loše!