ULIČNE HI-FI ŠMINKERICE

Panasonic predstavio čak tri nova para slušalica

18.07.2016 u 16:53

Bionic
Reading

Svijet slušalica bogatiji je za tri člana. Panasonic je predstavio tri elegantna nova modela iz svoje serije RP koji bi uskoro trebali stići na naše tržište

Panasonic je predstavio tri nova modela slušalica iz serije RP. Riječ je o modelima RP-HF100M, RP-HF500M i RP-HD6M.

Sve predstavljene slušalice su poluzatvorenog tipa, što otprilike znači da su opremljene velikim zvučničkim jedinicama te dijelom obvijaju uho korisnika ne bi li pojačale kakvoću zvuka.

Sva tri modela odlikuje svjež dizajn te su napravljeni za korisnike različitih prohtjeva i, naravno, raspoložive gotovine.

Zasad još nije poznato koliko će koštati nove slušalice, kao ni kad ih možemo očekivati na hrvatskom tržištu.

Pa pogledajmo što su to pripremili u Panasonicu...


Slušalice RP-HF100M, pišu iz Panasonica, nude vrlo kvalitetan zvuk, a originalna, ergonomski dizajnirana struktura nosača i udobni jastučići za uši sjajno će pristajati svakom korisniku.

Slušalice RP-HF500M imaju stiliziran dizajn, zauzimaju malo mjesta kada su sklopljene i daju visoku kvalitetu zvuka zahvaljujući 40-milimetarskim zvučničkim jedinicama s neodimijskim magnetima.



Za kraj, tu su slušalice RP-HD6M koje korisnicima pružaju vrhunski doživljaj hi-res zvuka zahvaljujući 40-milimetarskoj HD zvučničkoj jedinici koja donosi širok raspon reprodukcije od 4 Hz do 40 kHz. U slušalice je ugrađena protuvibracijska struktura koja minimizira šum te reproducira čak i najdetaljnije zvukove.