NOVI PROJEKT

PewDiePie pokreće novu produkcijsku mrežu 'Revelmode'

16.01.2016 u 09:20

Bionic
Reading

Popularni youtuber u suradnji s partnerima već dulje vrijeme planira napraviti mrežu koja se bavi gejmingom, animacijom, doniranjem u dobrotvorne svrhe i produkcijom originalnog sadržaja

Zahvaljujući partnerstvu s Disneyjevim Maker Studiosima, PewDiePie, punim imenom Felix Kjellberg, nedavno je službeno objavio pokretanje svojeg najvećeg projekta do danas. Revelmode je rezultat kolaboracije najpopularnijih kreatora sadržaja na Youtubeu te je stvoren kako bi proširio spektar sadržaja na koji smo, recimo to tako, navikli.

Prevedeno, ako projekt uspije, očekujte Pewdsa i prijatelje u serijama, crtićima, spotovima, videoigrama i koječemu drugom.

Maker Studios, višekanalna mreža u vlasništvu Disneyja, surađuje s Kjellbergom od 2012. i vrlo je ambiciozna što se tiče projekta, pogotovo uzevši u obzir to da megazvijezda Youtubea ima preko 47 milijuna pretplatnika. Dodamo li ovome 'tim izabranih' koje je Pewds odlučio povući sa sobom, potencijal za zaradu je više nego očit.

U Ravelmodeu, pored PewDiePiea, bit će sljedeći poznati youtuberi: CinnamonToastKen (Ken Morrison), CutiePieMarzia (Marzia Bisognin), Dodger (Brooke Lawson), EmmaBlackery (Emma Blackery), JackSepticEye (Sean McLoughlin), Jelly (Jelle van Vucht), Kwebbelkop (Jordi van den Bussche) i Markiplier (Mark Fischbach).

Revelmode trailer

Ako vam neka od ovih imena možda nisu poznata, recimo samo brojke: zajedno s Pewdsom imaju preko 100 milijuna pretplatnika. Dovoljno? Dobro.

Revelmode do danas nije izbacio nijedan materijal, premda ga je već moguće pronaći na Youtubeu, Instagramu, Facebooku i Twitteru.

PewDiePie pored svojeg uobičajenog sadržaja trenutno radi na reality seriji pod imenom 'Scare PewDiePie', koju također producira Maker Studios.