VRUĆE

Planira li to Blizzard na Blizzconu objaviti novi Diablo?

18.10.2016 u 06:18

Bionic
Reading

Sudeći po nizu vrlo suptilnih glasina, Blizzard se sprema za predstavljanje jedne od najpopularnijih akcijskih RPG igara - čuvenog Diabla

Naravno, kao i dosad, Blizz je više nego tajnovit oko konkretnih detalja. Sve što smo uspjeli sakupiti zapravo su informacije koje su prokolale iz niza različitih izvora te iz samog Blizzarda.

Prva informacija koje smo se domogli stigla je od Davida Brevnika, jednog od kreatora izvornog Diabla koji je putem Twittera pričao o dvadesetoj godišnjici serijala. Brevnik je točno mjesec dana prije Blizzcona 2016. pozvan u Blizzardovo sjedište s Billom Roperom (još jednim tvorcem Diabla).


Zbog čega Blizz zove autore Diabla da se pojave u njihovim odajama ako ne kuha nešto vezano uz samu igru? Baš tako - zato što se radi na nečemu vezanom uz Diablo.

Druga stvar koja bi mogla biti vezana uz Blizzardovo objavljivanje rada na novoj igri iz franšize Diablo pokloni su koje je poslao uzvanicima ovogodišnjeg Blizzcona. Youtuber pod pseudonimom Rhykker tako je u videu prikazao sadržaj svojeg swag baga koji među ostalim uključuje misterioznu četverostranu kockicu. Ona na svim plohama ima ispravan ispis - osim na jednoj gdje ima dva broja jedan i jedan broj četiri. 4. 11. je datum kad počinje novi Blizzcon - a kockica u gejmerskim krugovima nosi ime D4. D4? Diablo 4? Tko zna?!

Dolazak veterana odgovornih za Diablo u hram Blizzarda, tweetovi i sumnjive kockice? Možda smo zbilja u pravu i možda će ove godine stvarno biti objavljen Diablo 4. Ili smo, kao što smo već više puta zaključili - jednostavno ludi? Saznat ćemo uskoro!