MALI AUTOSHOW

Počeo je ZG Auto Week

21.11.2016 u 06:00

Bionic
Reading

Na ZG Auto Weeku posjetiteljima je premijerno predstavljen novi Audi Q2, a uz njih tu su i Opel Mokka X, Volvo S60 Polestar kao i novi Volkswagen Up Beats

U zagrebačkom Arena Centru otvoren je 9. Zagreb Auto Week. Ova auto-moto priredba posjetiteljima nudi puno zanimljivosti iz svijeta oktana te publici premijerno predstavlja neke od najnovijih modela poznatih auto brandova. Tako je samo za ovu prigodu posjetiteljima premijerno predstavljen novi Audi Q2, sportski i urbani SUV koji odiše inteligencijom i razigranošću. U povodu predstavljanja ovog modela, Auto Zubak Audi pripremio je i dodatne nagrade te poslastice za sve kupce.


Opel je pak na sajmu poseban fokus dao Opel Mokki X, a koju krase pametna rješenja. Novu Mokku krase smion, avanturistički i profinjen dizajn te niz revolucionarnih tehnologija. Na Auto Weeku je predstavljeno i specijalno sportsko izdanje Volvo S60 Polestar A AWD te novi Volkswagen UP! Beats koji je publici Arena Centra prezentiran u izrazito atraktivnom svijetlećem boxu, posebno dizajniranom za ovu priliku. Kao i svake godine uz automobile pozornost plijene i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka te su neizostavan detalj blještavila ove priredbe.