DOBRA STARA LARA

Poznati novi detalji o nadolazećem Tomb Raideru

05.02.2015 u 13:15

Bionic
Reading

Crystal Dynamics napokon je odlučio otkriti pokoju informaciju o budućnosti slavne franšize

Posljednja igra u serijalu bila je smještena na samo jedan otok, a Rise će se odvijati na nekoliko različitih lokacija, a jedna od njih se biti – Sibir. U razvoju su navodno i lokacija smještene u šumu i pustinju.

Priča u Rise of The Tomb Raider pratit će avanture Lare Croft i Jonaha Maiavaa, kuhara iz reboota iz 2013. Oni, naime, odlaze u Sibir kako bi otkrili drevni nevidljivi grad koji je ondje navodno sagradio princ Vladimir u 13. stoljeću


Lara će ovaj put morati sakupljati metale, minerale, biljke i životinje kako bi proizvela otrovnu municiju, zamke, granate, molotovljeve koktele itd. Lov životinja imat će vrlo veliku ulogu u igri. Naime, one će sada biti vrlo pametne i reagirat će na klimu i izmjene dana i noći.

Rise of the Tomb Raider Xbox One ekskluziva

Okoliš bi trebao biti još dinamičniji nego prije, a klimatski uvjeti poput kiše, vjetra i magle utjecat će na osjetila protivnika. Igra će se na tržištu pojaviti krajem ove godine i to na obje konzole Xbox. Nešto kasnije trebala bi se pojaviti i na ostalim najpopularnijim platformama.