NOVI GAMEPLAY

Preživite negostoljubivi planet u Oxygen Not Includedu

05.09.2016 u 22:41

Bionic
Reading

Nedavno najavljeni uradak tvoraca popularne igre preživljavanja Don't Starve baca vas u svemir gdje nastojite čim dulje preživjeti unutar vrlo disfunkcionalne planetarne kolonije. Od danas, konkretno, imamo i ideju kako će igra izgledati!

Oxygen Not Included inspiriran je igrama poput legendarnog Dwarf Fortressa ili Rimworlda. Njegova temeljna mehanika, doduše, funkcionira po konceptu automatiziranih sustava. Svemirski klonovi koje šaljete u njihovu propast žive u užasnim uvjetima, sve oko njih raspada se te nerijetko, kao što i naslov navodi, ostanu bez zraka.

Oxygen Not Included je videoigra čiji sustavi pravila i automatizirano crpljenje resursa služe kao temeljna motivacija za igrački angažman. Drugim riječima - pokušavat ćemo krpati kraj s krajem do trena kad se sve jednostavno ne uruši samo u sebe.

Majstori iz Kleija Oxygen su najavili prije nekoliko mjeseci tijekom sajma E3 te su na PAX Westu koji se održao ovog vikenda po prvi put prikazali verziju koja je doista igriva.

Ekipa iz PC Gamera dobila je priliku isprobati sirove uvjete u virtualnoj svemirskoj koloniji. Kako im je to pošlo za rukom, možete vidjeti iz čak pola sata snimljenog gameplaya.



Oxygen Not Included
izaći će, nadamo se, iduće godine.