RLCS

Rocket League konačno dobiva službeno prvenstvo!

04.03.2016 u 06:52

Bionic
Reading

Neobični sportski indie eksperiment koji je zbog podrške javnosti i medija postao internetskim fenomenom uskoro postaje igrač u svijetu kompetitivnih e-sportova. Rocket League dobit će svoje prvenstvo

Psyonix, mali studio odgovoran za igru o kojoj je ovdje riječ, na spomenutom potezu radi već dulje vrijeme. ESL ih je podržavao od samog lansiranja igre, nudeći igračima priliku da organiziraju vlastite mini turnire. MLG je, u drugu ruku, već održao prvo natjecanje u Rocket Leagueu, nudeći igračima nagradni fond od sramežljivih 500 američkih dolara.

Psyonix su daleko ozbiljniji od toga. U suradnji s Twitchem, najpopularnijom stranicom za streamanje videoigara, organizirali su Rocket League Championship Series koji ima 75 tisuća dolara nagradnog fonda.

Prvenstvo počinje 25. ožujka i bilo tko se može predbilježiti za kvalifikacije, sve dok pripada timu od tri igrača - formatu koji će koristiti RLCS (Rocket League Championship Series). Sezona će trajati tri mjeseca, a igrači mogu očekivati mečeve protiv drugih vlasnika PC-ja, kao i 'frendova' s PlayStationa 4.

Rocket League Championship teaser

Iskreno, jedva čekamo!