FRIŠKO PREDSTAVLJENO

Stigao je: Pogledajte što sve može novi Firefox

12.12.2018 u 15:13

Bionic
Reading

Izdanje Firefox 64 nudi nekoliko zgodnih novih značajki, korisnih ukoliko volite raditi s više otvorenih tabova i proširenja odjednom

Mozilla je objavila novo izdanje svog web preglednika Firefox za stolna računala i operativni sustav Android.

Izdanje Firefox 64 nudi nekoliko zgodnih novih značajki. Tako ćemo, recimo, od sad u redovnom načinu rada vidjeti prijedloge novih i relevantnih značajki, usluga i proširenja (ekstenzija) temeljem načina na koji surfamo webom.

Ta značajka neće biti dostupna surfate li u privatnom načinu rada i ne temelji se na povijesti surfanja, tvrde u Mozilli, već će vam preporučiti Google Translate ako web preglednik uoči kako redovno koristite taj alat.

TEHNO SAVJETI

Baterija na Androidu se brzo 'istopi'? Evo provjerenih načina kako je produljiti

Pogledaj galeriju

Uvedena je značajka koju nazivaju poboljšanim upravljanjem tabovima, a koja će vam omogućiti odabir više tabova u traci s tabovima i njihovo grupiranje kako biste ih mogli premještati, zatvarati, označavati za kasniji pregled...

Nadograđeni Task Manager također će vam reći koliko energije troši svaki pojedini otvoreni tab, kako biste najveće potrošače mogli zatvoriti i uštedjeti bateriju smartfona ili laptopa.

Što se Androida tiče, Firefox 64 trebao bi ponuditi bolje brzine skrolanja. Nove značajke dostupne su već sad ako preuzmete i instalirate Firefox 64, piše Verge.