AWESOME GAMES DONE QUICK

Stiže nam novi maraton brzih prohoda kroz videoigre!

21.12.2015 u 20:18

Bionic
Reading

Ako volite brze prohode kroz videoigre, također poznate kao 'speedrunovi', pripremite se za još jedan 'Awesome Games Done Quick'

Kao i do sad, ekipa iza ovog humanitarnog eventa priredila je velik popis videoigara koje će najveći majstori sasjeći u komadiće te vam ih ponuditi u kompaktnom obliku. Novi 'Awesome Games Done Quick' stiže nam početkom iduće godine što je zapravo sjajna prilika da se otrijeznimo od blagdanskog mamurluka uzrokovanog nezdravom hranom, alkoholom i tko zna čime još.

Cjelovit popis videoigara koje će se igrati dostupan je na službenoj stranici organizatora. Moramo priznati kako nas je manjak igara za PC, kao i kolege s PC Gamera, malčice razočarao. U drugu ruku, strahovito se radujemo prohodu Diablo 2: Lord of Destructiona koji bi trebao biti završen za manje od dva i pol sata, kao i munjevitom prolasku kroz ultrateški Bloodborne do čijeg kraja, navodno, treba samo 42 minute.

Događaj će, kao i dosad, biti moguće pratiti putem Twitcha, trajat će od 3. do 10. siječnja, s time da će sav sakupljen novac ići u dobrotvorne svrhe.

Jedva čekamo!