CES 2015

Toshiba ima UHD priključnu stanicu za monitore

07.01.2015 u 15:09

Bionic
Reading

Dynadock 4K je prvo Toshibino priključno rješenje koje donosi Ultra HD kvalitetu na kompatibilne monitore te omogućuje prikaz na dva ekrana rezolucije do 2.048 puta 1.152 piksela

Uz sve više Ultra HD sadržaja i uređaja, ova je priključna stanica idealna za sve čiji rad ili zabava zahtijeva bogat grafički sadržaj na višestrukim ekranima, kao što su dizajneri, fotografi ili video montažeri. Dynadock 4K također nudi i fleksibilnost vodoravnog ili okomitog korištenja, ovisno o zahtjevima prostora.

Izlaz u visokoj rezoluciji

Toshiba dynadock 4K isporučuje rezoluciju Ultra HD (3.840 puta 2.160 piksela) na jedan monitor putem izlaza DisplayPort, što omogućuje da se nevjerojatno čista slika reproducira na većem kompatibilnom ekranu. Viša rezolucija od Full HD (do 2.048 puta 1.152 piksela) može se postići i putem priključaka DVI-I ili HDMI.

Toshiba dynadock 4K omogućuje i izlaz u rezoluciji 2.048 puta 1.152 piksela na dva dodatna monitora, korištenjem priključaka DisplayPort ili simultano HDMI i DVI. Uzimajući u obzir primarni monitor, mogućnost prikaza sadržaja u visokoj rezoluciji na tri ekrana nudi još bolju raznovrsnost za multimedijalne korisnike koji traže simultani prikaz raznih informacija.


Osmišljen da organizira bilo koje radno mjesto

Toshiba dynadock 4K je dizajniran elegantno te se mogućnošću vodoravnog ili okomitog postavljanja baze prilagođava zahtjevima prostora, pomažući zadržati stolove urednima, organiziranima i preglednima.

Toshiba dynadock 4K korisniku omogućuje da proširi i pojednostavi opcije povezivosti kad radi za radnim stolom. Sa četiri priključka USB 3.0 sa stražnje i dva s prednje strane, korisnik može priključiti višestruke uredske i prijenosne uređaje, kao što su vanjska tipkovnica, miš ili punjač mobilnog telefona.

Dva priključka USB 3.0 sprijeda uključuju i tehnologiju Sleep-and-Charge, koja omogućuje punjenje i kad je prijenosno računalo isključeno. Priključci slušalica i mikrofona također su uključeni, dok priključak gigabitne mreže LAN pruža pristup mreži.

Toshiba dynadock 4K bit će dostupan tijekom prvog tromjesečja 2015.