ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Evo što se nudi ovog tjedna

03.12.2019 u 13:52

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih poslova u brzorastućem IT sektoru

OTP banka d.d. uspješna je i ugledna institucija koju su njezini klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te šira javnost prepoznali kao mladu i fleksibilnu banku s jakim tradicionalnim uporištem u regijama iz kojih je proizašla – od jadranske obale do kontinentalnih središta. Želiš li postati dijelom njihove uspješne priče, do 11. prosinca javi se na oglas za radno mjesto Viši specijalist za upravljanje projektima (m/ž). Idealan kandidat posjeduje minimalno 3 godine radnog iskustva na poslovima usko vezanima uz upravljanje projektima, aktivno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu i zna primijeniti financijske procjene i tehnike..

HR Prodigy je firma kćer američke tvrtke Neogov sa sjedištem u Los Angelesu, koja se bavi razvojem produkata iz domene ljudskih resursa, a svi njihovi produkti su namijenjeni za američki javni sektor. Njeguju otvorenu kulturu i ležeran dress code s fleksibilnim radnim vremenom, ponosni su na radno okruženje koje je bazirano na povjerenju i radu u kojem svaki zaposlenik ima mogućnost napredovanja, a u radu naglasak stavljaju na kvalitetu funkcionalnosti i koda koji ulazi u njihove proizvode. Svoj tim sada žele osnažiti novim zaposlenikom na poziciji Junior Business Analyst (m/ž). Prijave na oglas traju do 9. prosinca.

Zanima te rad za globalne klijente u jednoj od najjačih svjetskih agencija? Želiš se usavršavati u okruženju iskusnih digitalaca i kreativaca? Dobro poznaješ web tehnologije, imaš odlične komunikacijske vještine i solidno 'barataš' alatima poput Adobe CS paketa, Sketch-a i slično? Ako su tvoji odgovori potvrdni nemoj dvojiti niti trenutka nego se odmah prijavi na oglas za poziciju Senior Digital Designer (m/ž) u tvrtki BBDO Zagreb, koja kreira ideje čiji je cilj rješavanje poslovnih problema klijenata. Na oglas se možeš prijaviti do 12. prosinca.

Tvrtka Shipshape d.o.o. ima višegodišnje iskustvo u razvoju web aplikacija za klijente iz Hrvatske i inozemstva. Zapošljavaju odgovornu i proaktivnu osobu koja želi učiti i usavršavati se uz mentorstvo developera sa 10+ godina iskustva. Njeguju opuštenu radnu atmosferu i svakom pojedincu nude mogućnost napredovanja i ostvarivanja profesionalnih ciljeva. Trenutno traže Junior PHP developera (m/ž), kojem su spremni ponuditi plaću u rasponu od 7000 do 10000 kuna, mogućnost brzog napredovanja i fleksibilno radno vrijeme. Svoj životopis im pošalji do 11. prosinca.

Ako želiš raditi u dinamičnom radnom okruženju, sudjelovati na međunarodnim projektima, putovati, usavršavati se u struci… imamo rješenje! Prijavi se na oglas za radno mjesto Sistem inženjer (m/ž) u tvrtki INsig2. Opis posla, između ostalog, uključuje projektiranje, implementaciju i održavanje IT infrastrukture, dijagnosticiranje i otklanjanje kvarova te izvještavanje o SLA parametrima. Vremena za prijavu imaš sve do 10. prosinca.