novi oglasi

Tražite posao u IT-ju? Pogledajte tko sve zapošljava ovog tjedna

06.09.2021 u 12:45

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled atraktivnih IT oglasa. Pogledajte što nude, izaberite jednog ili dva i javite im se već danas

Zubak Grupa nastala je spajanjem jedinstvenog AutoZubak četrdesetogodišnjeg iskustva u prodaji i održavanju vozila i ORYX Grupe koja svojim dugogodišnjim djelovanjem u djelatnostima pomoći na cestama, moru i u kući, najma i osiguranja vozila korisnicima pruža iznimno iskustvo sigurnosti, slobode i zabave. Kako bi osnažili svoj tim, trenutno zapošljavaju na pozicijama: Senior Developer (m/ž) i Junior Developer (m/ž). Nude ti fleksibilno radno vrijeme, mogućnost povremenog rada od kuće, pristup edukacijama i rad s najnovijim tehnologijama. Rok za prijavu ističe 8. rujna.

Carlsberg Croatia, kao dio danske grupacije Carlsberg, najmodernija je pivovara u Hrvatskoj. Ambiciozna su kompanija koja postavlja visoke standarde poslovnog ponašanja i zaštite okoliša. Ne zadovoljavaju se stvaranjem izvrsnog piva, za svoje potrošače i kupce žele stvoriti izvrsnu budućnost. Za svoj IT tim traže Specijalista IT sustava (m/ž). Ako se smatraš proaktivnom i samoinicijativnom osobom, želiš se razvijati i smatraš kako imaš pravi omjer znanja i kompetencija, javi im se do 13. rujna.

Odlično poznaješ PHP programski jezik, MySQL, HTML, JavaScript i CSS? Organizirana si i odgovorna osoba? jQuery i Wordpress imaš u 'malom prstu'? Ako su tvoji odgovori potvrdni, idealan si kandidat za radno mjesto PHP developer – junior (m/ž) u tvrtki INVICTUM, koja se specijalizirala za izradu internet stranica i web rješenja. Nude ti fleksibilne uvjete rada, mogućnost povremenog rada od kuće i rad na zanimljivim projektima koji će osigurati kontinuirani razvoj. Oglas ostaje aktivan do 14. rujna.

ETRANET GRUPA je poduzeće specijalizirano za savjetovanje, prodaju i održavanje elektroničkih transakcijskih sustava za bezgotovinsko plaćanje. Trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na poziciji Senior Java Developer (m/ž). Novim kolegama nude poticajna primanja, profesionalni razvoj, mogućnost stručnog usavršavanja te rad u mladoj, dinamičnoj i poticajnoj sredini. Svoj životopis im pošalji do 14. rujna.

Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o. dio je Ericsson Nikola Tesla Grupe, a njihova temeljna djelatnost je pružanje usluga vezanih uz izgradnju i održavanje telekomunikacijske mrežne infrastrukture, zapošljava na radnom mjestu: Senior Java Developer (m/ž). Prednost imaju kandidati s radnim iskustvom u telekomunikacijskoj industriji, a njihova ponuda uključuje godišnje nagrade u skladu s poslovnim uspjehom kompanije, regres, mjesečni dodatak za prehranu, redovite sistematske preglede te profesionalni rast i razvoj karijere. Javi im se do 13. rujna.