OGLASI

Tražite posao u IT-ju? Zapošljavaju iNovine, Kaufland i mnogi drugi

19.06.2018 u 14:26

Bionic
Reading

Portal MojPosao objavio je oglase za posao u pet kompanija. Pogledajte što se nudi i pronađite nešto za sebe

Greyp Bikes je uspješna firma koja se bavi razvojem svjetski poznatih unikatnih električnih bicikala. Firma upravo zapošljava osobu na poziciji iOS Mobile App Developer. Potrebno je iskustvo u izradi mobilnih aplikacija, upornost, korištenje Git-a. Kreativni proces odvija se u Svetoj Nedelji, a svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 2. srpnja.

BiLog je IT tvrtka fokusirana na konzalting i izradu softverskih rješenja za financijsku industriju. Zbog širenja obima poslovanja, traže nove djelatnike koji će se pridružiti postojećem timu na poziciji SQL (PL/SQL) programer. Budući zaposlenik radit će na implementaciji poslovnih procesa, izradi tehničke dokumentacije za razvoj ili nadogradnju poslovnih rješenja te na izradi korisničkog sučelja. Prijavite se na oglas do 27. lipnja.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

iNovine dio su British American Tobacco grupe s više od 300 kioska i 700 zaposlenika. Trenutno zapošljavaju IT managera, kojeg očekuje dinamičan i uzbudljiv posao, profesionalno radno okruženje te mogućnost rada i razvoja u međunarodnom okruženju. Na oglas se možete prijaviti do 25. lipnja.

Deegloo je mala tvrtka u kojoj se cijeni svaki doprinos zaposlenika. Ako radite s Java Spring frameworkom i želite napredovati u dinamičnoj i poticajnoj sredini, tvrtka ima radno mjesto za vas! Traži se Java Spring engineer koji će raditi na svježem kodu uz najbolje prakse poput TDD-a. Pošaljite prijavu najkasnije do 26. lipnja.

Uspješno međunarodno tgovačko društvo Kaufland zapošljava Tehničara za podršku 1. razine. Radni zadaci uključuju testiranje izmjena u sustavu, nadzor na IT sustavima logistike, rješavanje problema unutar SAP sustava, izradu pomoćnih alatat u Excel/VBA sustavu. U oglasu na MojPosao provjerite što vas očekuje na ovom radnom mjestu i pošaljite prijavu do 25. lipnja.