BLIZZCON 2016

Varian i Ragnaros dolaze u Heroes of The Storm

05.11.2016 u 17:22

Bionic
Reading

Dvije ikone World of Warcrafta najnoviji su heroji koji dolaze u popularnu Blizzardovu mobu Heroes of The Storm

Blizzard je na ovogodišnjem BlizzConu predstavio dva nova lika za popularnu mobu Heroes of The Storm. Dva nova heroja dramatično odstupaju od bilo čega na što smo u igri imali priliku susresti. Varian Wrynn je vođa Alijanse i igrin prvi višeklasni heroj. On je 'prilagodljivi borac' koji može raditi više stvari - upijati štetu ili je nanositi. Ragnarso, u drugu ruku, može pojačati građevine.

Zanimljivo je kako Blizzard pažljivo bira likove koji su postigli popularnost u više igara od jedne. Varian i Rag utjelovili su i neke od najpoznatijih karata iz popularne kartaške igre Hearthstone.

451356,451281,451214,451123



Blizz je najavio i novi brawl pod imenom 'Blackheart's Revenge' - prvo bojno polje koje ima asimetrični napad i obranu. Jedan tim ima core i mora sakupljati topovske kugle i puniti topove kako bi obranili luku od napada Blackheartovog broda. Drugi tim mu pomaže dosegnuti luku tako da sprječavaju prvu ekipu da ga ne potope.

Na putu je i Nexus Challenge, 'najveća hrpa poklona u HoTS do danas'. Događaj počinje 15. studenog i traje do 4. siječnja. Timovi koji dosegnu 15 Ranked, Unranked Draft, Quick Match ili Co-op vs AI otključat će skin i ikonu Oni Genji za Overwatch, kao i portret Zarye i Oni Genjija u HoTS. Ako odigrate 30 igara, dobit ćete još više heroja, kao i novi Orochi Hovercycle i tridesetodnevni stimpack.

Varian kreće na PTR idućeg tjedna te će biti dostupan svim igračima 15. studenog. Ragnaros u igru dolazi negdje tijekom prosinca.